Meistä

Meidän tarinamme

Sain intohimon ruoanlaittoon isoäidiltäni. Tarkoin valitut ainekset, tuoreet ja itsetehdyt mausteet. Minulla on yli 21 vuoden kokemus kokkina eri puolelta Nepalia, ja olen hankkinut kokemusta myös Delhistä, Punjabista ja muista Aasian maista ennen tuloani Suomeen. Työskentelin kokkina arvostetussa SATKAR-ravintolassa Helsingin Kampissa kolme ja puoli vuotta.

 

Lahdessa ihastuin luonnon kauneuteen – pieniin kukkuloihin, lampiin, metsiin ja ystävällisiin ihmisiin. Sain inspiraation perheravintolaan, joka tarjoaa aitoa ja terveellistä nepalilaista ruokaa lahtelaisille. Samoja makuja hymyn kera voit löytää Kathmandusta.

 

Olemme pieni osa Lahden yhteisöä ja käytämme paikallisia aineksia, kuten kalaa, lihaa ja kasviksia. Ostamme tuotteemme paikallisista kaupoista jos mahdollista. Voit valita tuotteiden kirjosta mieleisesi – tandoori, BBQ, kanaa, lihaa, kalaa, lammasta ja leipää.

 

Kaikki on valmistettu kokin parhain taidoin paikallisista aineksista. Tervetuloa!
A: Missio: Tuoreus, terveellisyys, iloisuus
B: Motto: Asiakkaiden tyytyväisyys hyvään ruokaan.
C: Business: Vieraanvaraista palvelua yritysmielessä

Have it your way

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam

Avoinna

Sagun Nepalin ravintola Lahti on avoinna palvelua seuraavana kellonaikana ja päivämääränä.

Ma-pe
11am - 21pm
Lounas
11am - 15pm
Lauantai
12am - 22pm
Sunnuntai
12am - 20pm

Haluatko tilata kotiin tai konttorille?